Prijavite se na 9. International Medis Awards

Devetu godinu zaredom međunarodna stručna komisija International Medis Awards for Medical Research nagradit će izuzetna naučnoistraživačka dostignuća u medicini i farmaciji.


Devetu godinu zaredom međunarodna stručna komisija International Medis Awards for Medical Research nagradit će izuzetna naučnoistraživačka dostignuća u medicini i farmaciji. Istraživači iz Centralne i Jugoistočne Europe mogu se prijaviti na konkurs do 3. novembra 2022. godine. Među prošlogodišnjim finalistima je bio i predstavnik Bosne i Hercegovine dr. Zlatan Zvizdić, dr. med., na području pedijatrije.

Uslovi prijave

I u 2022. godini na učešće pozivamo sve ljekare i farmaceute s područja farmacije, gastroenterologije, ginekologije, intenzivne medicine i anesteziologije, neurologije, oftalmologije, pedijatrije, pulmologije i alergologije te reumatologije. Mogu se prijaviti istraživači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Više informacija saznajte na linku: https://www.valetudo.ba/ljekari-i-farmaceuti-prijavite-se-na-9-international-medis-awards/

E-medikacija.ba / Sva prava pridržana. / Marketing / 2018.