Saznajte sve o novom načinu edukacije i preporučite kolegama

Zdravstveni djelatnici, a posebno ljekari (liječnici) imaju i pravo i obavezu na kontinuirano, trajno i stručno usavršavanje radi održavanja i unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite.ZAŠTO E-MEDIKACIJA?


Zdravstveni djelatnici, a posebno ljekari (liječnici) imaju i pravo i obavezu na kontinuirano, trajno i stručno usavršavanje radi održavanja i unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite.


e-medikaciji mogu pristupiti svi zdravstveni djelatnici u Bosni i Hercegovini, a ljekari/liječnici iz oba entiteta i svih kantona dobijaju i bodove koji mogu biti valorizirani za licencu.


E-MEDIKACIJA JE PLATFORMA ZA BESPLATNU ONLINE EDUKACIJU ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA. PORTAL ZA STRUČNU EDUKACIJU


Glavni cilj platforme www.e-medikacija.ba je unapređenje kontinuiranog stručnog usavršavanja zdravstvenih djelatnika u BiH kroz projekat edukacije putem interneta (online) i postupak provjere stručnosti koja se ostvari tokom stručnog usavršavanja.


Preporučite e-medikaciju kolegi


 

E-medikacija omogućava ljekarima i farmaceutima iz svih krajeva BiH provjeru stečenih znanja nakon edukacije, u bilo koje vrijeme i sa bilo kojeg mjesta, čak i iz udobnosti vlastitog doma, a sve to potpuno besplatno.

Također, omogućava ljekarima u cijeloj Bosni i Hercegovini dobijanje bodova nakon svakog uspješno položenog testa, u skladu sa pravilima Ljekarske/liječničke komore FBiH te kantonalnih ljekarskih/liječničkih komora i Republike Srpske.


Sa e-medikacija.ba online portalom za kontinuiranu stručnu edukaciju, možete besplatno pristupiti materijalima i testovima bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno, kada to Vama odgovara, sa bilo kog aparata koji omogućava pristup internetu (mobitel, kompjuter, tablet).


Kontinuirana medicinska edukacija je ljekarima ključan preduslov za izdavanje odobrenja za samostalan rad.

e-medikacija.ba je inovativan i dobrodošao način nadopunjavanja načina za uspješnu stručnu edukaciju zdravstvenih djelatnika.


Svi koji se registruju, dobivaju POKLON pretplatu na Valetudo magazin!E-medikacija.ba / Sva prava pridržana. / Marketing / 2018.